Πολεμικό Ναυτικό: Εντυπωσιακές εικόνες από την επιχειρησιακή άσκηση στο Μυρτώο πέλαγος - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.3.22

Πολεμικό Ναυτικό: Εντυπωσιακές εικόνες από την επιχειρησιακή άσκηση στο Μυρτώο πέλαγος
 Στην εκπαίδευση συμμετείχαν μονάδες του αρχηγείου στόλου - Έγινε στο πλαίσιο επαύξησης της επιχειρησιακής ετοιμότητας  και μαχητικής ικανότητας

Συνδυασμός των ασκήσεων «Αστραπή» και «Ορμή» πραγματοποιήθηκε από 16 έως και 18 Μαρτίου στη θαλάσσια περιοχή του Μυρτώου πελάγους με συμμετοχή μονάδων του αρχηγείου στόλου του Πολεμικού Ναυτικού.


Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ), κατά τη διάρκεια των ασκήσεων εκτελέστηκαν γυμνάσια πυρών, αεράμυνας, ανθυποβρυχιακού πολέμου, διοικητικής μέριμνας, επικοινωνιών, ηλεκτρονικού πολέμου αλλά και αντιμετώπισης όλων των ειδών των απειλών.


Οι ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και περαιτέρω επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων, προστίθεται στην ανακοίνωση.


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πηγή 

01
02


03
04


05
07


09
11


12
13


14

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.