Η Π.Ο.Λ στη τελετή παράδοσης-παραλαβής Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.(ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.3.22

Η Π.Ο.Λ στη τελετή παράδοσης-παραλαβής Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.(ΦΩΤΟ)

  Το προεδρείο της Π.Ο.Λ εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο Κυράνη Κωνσταντίνο ,τη Γ.Γ. Μπέη Χαριτίνη το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο της  Ε.Λ.Α.Α.Κ Ξυνέλη Παναγιώτη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης Αθουσάκη Εμμανουήλ παρευρέθη στην τελετή παράδοσης του Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.


Συγκεκριμένα σήμερα 17 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ τελετή παράδοσης-παραλαβής Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ από το Ναύαρχο ΛΣ Κλιάρη Θεόδωρο στον  Αντιναύαρχο ΛΣ Αλεξανδράκη Γεώργιο.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (Π.Ο.Λ) τιμώντας τον απερχόμενο Αρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Ναύαρχο ΛΣ Κλιάρη Θεόδωρο του παρέδωσε το θυρεό της Ομοσπονδίας, ευχαριστώντας τον για τη βοήθεια που παρείχε στην Ομοσπονδία μας και συνδικαλιστικό κίνημα του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.


Η Π.Ο.Λ ευχήθηκε στο νέο Αρχηγό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχο ΛΣ Αλεξανδράκη Γεώργιο καλή δύναμη , στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει , δεσμευόμενη πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των συνάδελφων κάθε βαθμίδας μέσα από τη συνεργασία με την Ηγεσία,  έχοντας ως κοινό παρονομαστή τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την ανάδειξη της προσφοράς των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (omospondia.gr)

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.