Γυναίκες Λιμενικοί : Χρόνια πολλά για την «Ημέρα της Γυναίκας» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.3.22

Γυναίκες Λιμενικοί : Χρόνια πολλά για την «Ημέρα της Γυναίκας»

 


Γράφει η Υπ/ρχος Λ.Σ. Κάκα Νικολέττα Υπεύθυνη Γραμματείας Γυναικών ΠΟΛ 


Σήμερα, 8 Μαρτίου 2022, "Ημέρα της Γυναίκας", ως Γραμματεία Γυναικών της Π.Ο.Λ. θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε το σπουδαίο ρόλο των γυναικών στο Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. αλλά και γενικότερα στις Ε.Δ. και στα Σώματα Ασφαλείας.

Ειδικά όμως τη φετινή χρονιά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι η καρδιά μας είναι με εκείνες τις γυναίκες που πλήττονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Τις γυναίκες που σκοτώνονται, τις μητέρες που χάνουν τα παιδιά τους, τις συζύγους που χάνουν τους άντρες τους, τις γυναίκες που χάνουν τον κόσμο τους, τη ζωή τους, τα όνειρα τους.

Είναι βέβαια υποχρέωσή μας να αναφερθούμε σε όλες τις ένστολες γυναίκες που υπηρετούν με υψηλό αίσθημα του καθήκοντος, με αυταπάρνηση και με πολλαπλές ιδιότητες (ένστολη, σύζυγος, μητέρα), την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!

Η Γραμματεία Γυναικών αποτελεί σημαντικό κομμάτι της Π.Ο.Λ. και στόχος μας είναι να συσπειρώσουμε τις συναδέλφους από όλη την Ελλάδα ώστε να καταγράψουμε και να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να ανταλλάσσουμε ιδέες και προτάσεις σχετικά με τον ρόλο, τις δραστηριότητές μας και τα καθήκοντά μας.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα τονίζουμε προς όλες τις γυναίκες συναδέλφους ότι πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την εξάλειψη των στερεοτύπων με βάση το φύλο, εορτάζοντας παράλληλα τα επιτεύγματα, τη δημιουργικότητα και τη δύναμή μας!

Θέλουμε να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας σε όλες τις ένστολες γυναίκες οι οποίες υπηρετούν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας:

Χρόνια Πολλά, Δημιουργικά με Υγεία και καλή δύναμη στο έργο μας!

Προχωράμε όλες μαζί ενωμένες!     

www.omospondia.gr