Αποστρατεία Αντιναυάρχων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.3.22

Αποστρατεία Αντιναυάρχων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής




Με το Προεδρικό διάταγμα, που εκδόθηκε στην Αθήνα την 10 Μαρτίου 2022 μετά από πρόταση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 12 και 39 του π.δ.  81/2012 (Α΄ 139) και του άρθρου 18 του π.δ. 37/2012 (Α΄ 75): 

1. Τίθεται σε αποστρατεία ο θεωρούμενος ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του Αντιναύαρχος -  Αρχηγός Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Κλιάρης Θεόδωρος του Ευσταθίου (Α.Μ. 758), κατόπιν της αριθ. 2 Απόφασης της 5ης Συνεδρίασης της 09-03-2022 του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας  (ΚΥ.Σ.Ε.Α.). 

2. Με την ίδια απόφαση, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥ.Σ.Ε.Α.) του απονέμει τον βαθμό του  Ναυάρχου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής εν αποστρατεία. 

3. Ο παραπάνω, κατόπιν της ανωτέρω απόφασης, διατηρεί ε π ί τ ι μ ή τον τίτλο της θέσης του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και μετά την αποστρατεία του, εγγράφεται δε στα στελέχη της εφεδρείας των Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής μέχρι τη συμπλήρωση πέντε ετών από την ημερομηνία διαγραφής του από τα εν ενεργεία στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής  Ακτοφυλακής. 


Με το Προεδρικό διάταγμα, που εκδόθηκε στην Αθήνα την 10 Μαρτίου 2022 μετά από πρόταση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 12 και 39 του π.δ. 81/2012 (Α΄ 139) και του άρθρου 18 του π.δ. 37/2012 (Α΄ 75): 

1. Τίθεται σε αποστρατεία ο θεωρούμενος ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του Αντιναύαρχος -  αρχαιότερος Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Ισάκογλου Νικόλαος του Αναστασίου  (Α.Μ. 863), λόγω επιλογής νεοτέρου του ως Αρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, κατόπιν της αριθ. 2 Απόφασης της 5ης Συνεδρίασης της 09-03-2022 του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥ.Σ.Ε.Α.). 

2. Ο παραπάνω, κατόπιν της ανωτέρω απόφασης, διατηρεί ε π ί τ ι μ ή τον τίτλο της θέσης του αρχαιότερου Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, εγγράφεται δε στα στελέχη της εφεδρείας των Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής μέχρι τη συμπλήρωση πέντε ετών από την ημερομηνία διαγραφής του από τα εν ενεργεία στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.