Λιμάνι Πειραιά: Κατέπλευσαν μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού της Τυνησίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.3.22

Λιμάνι Πειραιά: Κατέπλευσαν μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού της Τυνησίας


 Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού της Τυνησίας, στο πλαίσιο Εκπαιδευτικού Πλου Ναυτικών Δοκίμων της Ακαδημίας Ναυτικού της Τυνησίας. Την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη, αντιπροσωπίας αξιωματικών της Τυνησίας στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ).


Κατά την επίσκεψη, ο Αρχιπλοίαρχος MEHDI SAHRAOUI, Αρχηγός της Αποστολής του Εκπαιδευτικού Πλου των Μονάδων Πολεμικού Ναυτικού της Τυνησίας, οι Πλοίαρχοι NEJIB BEN SAADA και ANOUAR EL MELKI, Κυβερνήτες των «SYPHAX» και «HANNON» αντίστοιχα, συναντήθηκαν με τον Αρχιπλοίαρχο Στυλιανό Δημόπουλο ΠΝ, Διοικητή ΝΔΑ.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.