Στη φρεγάτα Ύδρα ο Γάλλος διοικητής της ναυτικής δύναμης του «Charles De Gaulle» - Φωτογραφίες - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.3.22

Στη φρεγάτα Ύδρα ο Γάλλος διοικητής της ναυτικής δύναμης του «Charles De Gaulle» - Φωτογραφίες


 Ο Γάλλος διοικητής ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά του πλοίου, ενώ είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του και να συνομιλήσει με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του

Τη φρεγάτα Ύδρα που έχει ενταχθεί στη "δύναμη κρούσης αεροπλανοφόρου" (Carrier Strike Group - CSG) του γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού στο πλαίσιο της επιχείρησης "CLEMENCEAU 22" επισκέφθηκε ο Γάλλος διοικητής της ναυτικής δύναμης (Task Force 473) του αεροπλανοφόρου "Charles De Gaulle" υποναύαρχος FRA-N Christophe Cluzel, την Κυριακή 13 Μαρτίου, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ.


Ο Γάλλος διοικητής ενημερώθηκε για τις δυνατότητες και τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά του πλοίου, ενώ είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του και να συνομιλήσει με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του. Στην επιχείρηση "CLEMENCEAU 22" έχει διατεθεί επίσης το υποβρύχιο (Υ/Β) ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ σε ρόλο ASSOCIATED SUPPORT. Στη ναυτική δύναμη που συνοδεύει το γαλλικό αεροπλανοφόρο "Charles De Gaulle" συμμετέχουν επίσης οι Ένοπλες Δυνάμεις του Βελγίου και των ΗΠΑ.Σημειώνεται ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν για δεύτερη φορά στην επιχείρηση "CLEMENCEAU 22" η οποία διεξάγεται στην θαλάσσια περιοχή της κεντρικής Μεσογείου εκτελώντας προκεχωρημένες δραστηριότητες επιχειρησιακής εκπαίδευσης, με σκοπό την αναβάθμιση της διαλειτουργικότητας μεταξύ των συμμετεχόντων, την επαύξηση της μαχητικής ικανότητας του CSG και την συνεισφορά στην διάταξη αποτροπής και άμυνας της Συμμαχίας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.