Πρόταση για πρωτοβάθμιο πρόγραμμα υγείας ‘Safe Gold’ απο τον ΠΣΥΜΕΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.3.22

Πρόταση για πρωτοβάθμιο πρόγραμμα υγείας ‘Safe Gold’ απο τον ΠΣΥΜΕΛΣ


Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε πως ο σύλλογος μας προβαίνει σε μία επιπλέον προσφορά σε συνεργασία με την Safe Services AE και αφορά το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας υγείας των μελών μας, τονίζοντας το  κοινωνικό προφίλ των συνεργατών μας.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, σας δίνουμε την δυνατότητα να προμηθευτείτε την  ‘Safe Gold’ (ατομικό ετήσιο πρόγραμμα), μόλις με 25€ ανά μέλος με δωρεάν παροχές αξίας >350€ (συνημμένα σχετικός πίνακας)

 


Οι κάρτες θα αγοραστούν στο όνομα του κάθε μέλους και για την αγορά τους θα δίνεται απόδειξη, την οποία μπορείτε στην συνέχεια να καταχωρήσετε στα έξοδα.  

 

Όποιος επιθυμεί συμπληρώνει την συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ και την αποστέλλει στο info@safecard.gr και καταθέτει στους λογαριασμούς της εταιρίας ( Alpha Bank και Εθνική) το ανάλογο ποσό με το ονοματεπώνυμο του.

 

Η προσφορά συνεχίζεται για όσα μέλη θέλουν να αλλάξουν το ρεύμα τους σε nrg”, ομίλου “Motor Oil”.

Η “nrg” είναι από τις πλέον αξιόπιστες και δυναμικές εταιρείες στον τομέα των εναλλακτικών παρόχων ενέργειας/ρεύματος και ανήκει στον όμιλο “Motor Oil”.

Η συμφωνία μας με τη “nrg” εξασφάλισε για όλα τα μέλη του συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος ιδιαίτερα προνομιακά προγράμματα με σταθερή χρέωση κιλοβατώρας (KwhΧΩΡΙΣ ρήτρα αναπροσαρμογής, με στόχο τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων / έκπτωση στην κατανάλωση ρεύματος.

 

Ταυτόχρονα σε όποιο μέλος επιλέξει την ‘nrg’ για το ρεύμα του θα  του επιστραφούν τα 25€ της αξίας της κάρτας υγείας του με μορφή κουπόνι ανάλογης αξίας για βενζίνη στην Shell και η κάρτα του θα αναβαθμιστεί σε οικογενειακή που θα καλύπτει μέχρι 6 μέλη της οικογενείας του (δυο μέλη μεγαλύτερα των 25 ετών και 6 μέλη μικρότερα των 25 ετών).

Επίσης όλα τα μέλη θα συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών της εταιρίας (www.safedeals.gr) για να μαζεύουν πόντους από τις αγορές τους στα συμβεβλημένα καταστήματα και να τους εξαργυρώνουν στην μερική ή ολική εξόφληση του μηνιαίου λογαριασμού ρεύματος πληρώνοντας ακόμη λιγότερο!!

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο διάστημα και για περιορισμένο αριθμό καρτών.  Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.