Συμμετοχή Ελλήνων παρατηρητών στην πολυεθνική άσκηση «Spears of Victory 2» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

3.3.22

Συμμετοχή Ελλήνων παρατηρητών στην πολυεθνική άσκηση «Spears of Victory 2»

Από την Κυριακή 13 έως την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η πολυεθνική Αεροπορική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας της Σαουδικής Αραβίας με την επωνυμία «SPEARS OF VICTORY 2» στο AIR WAR CENTER της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας (Royal Saudi Air Force  – RSAF), στην Αεροπορική Βάση Νταχράν.


Στην εν λόγω Άσκηση έλαβαν μέρος προσωπικό και μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων του Βασιλείου του Μπαχρέιν, του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, των ΗΑΕ, των ΗΠΑ και της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν, καθώς και παρατηρητές από την Χώρα μας, την Αίγυπτο, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιορδανία.


Η συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με 2 αξιωματικούς ως Παρατηρητές στην «SPEARS OF VICTORY 2» εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του ΓΕΕΘΑ για τις διεθνείς συνεργασίες των Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό την επαύξηση των συνεργειών με φίλες και σύμμαχες Χώρες.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.