Αναζωπύρωση στο Εuroferry Olympia - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.3.22

Αναζωπύρωση στο Εuroferry Olympia


 Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μόλις σβήσουν την πυρκαγιά θα ξεκινήσουν την απομάκρυνση των καμένων φορτηγών και αυτοκινήτων προκειμένου να βοηθηθούν στον εντοπισμό των εγκλωβισμένων -αγνοουμένων


Αναζωπύρωση σημειώθηκε στο ε/γ-ο/γ Euroferry Olympia όταν τα συνεργεία της ΕΜΑΚ κατάφεραν να ανοίξουν μετά από τέσσερις ημέρες τον καταπέλτη του πλοίου. Ο φόβος αυτός υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης και βγήκε αληθινός. Έως την περασμένη Παρασκευής είχαν βρεθεί οκτώ συνολικά σοροί και αναζητούνται άλλοι τρεις.


Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μόλις σβήσουν την πυρκαγιά θα ξεκινήσουν την απομάκρυνση των καμένων φορτηγών και αυτοκινήτων προκειμένου να βοηθηθούν στον εντοπισμό των εγκλωβισμένων -αγνοουμένων.


Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στις τέσσερις πρώτες σορούς που ανασύρθηκαν από το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου, στην Αιτωλοακαρνανία, οι αιτίες θανάτου είναι η απανθράκωση ή εγκαύματα.Δεν έχει γίνει ταυτοποίηση και των οκτώ σορών και η αγωνία μήπως υπάρχουν εγκλωβισμένοι που είχαν επιβιβαστεί παράνομα στο πλοίο μεγαλώνει.


Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.

  • Μηνάς Τσαμόπουλος

Πηγή