Εγκαίνια στο νέο σπίτι της Υπηρεσίας Μουσικής του Λιμενικού Σώματος (ΦΩΤΟ - VIDEO) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.3.22

Εγκαίνια στο νέο σπίτι της Υπηρεσίας Μουσικής του Λιμενικού Σώματος (ΦΩΤΟ - VIDEO)

 


Την 18η Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου της Υπηρεσίας Μουσικής Λ.Σ. μετά την μετεγκατάστασή της . Το όλο εγχείρημα της εύρεσης νέου κτιρίου επετεύχθη μετά  απο πολυετείς προσπάθειες του αρμόδιου γραφείου της Υπ. Μουσικής Λ.Σ. και συγκεκριμένα του Αντ/χου Λ.Σ. Μπάνου Ν. και της Ανθ/στου Λ.Σ. Μισαηλίδου Φ. σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ. 

Το Λ.Σ. εκπροσώπησε κατα την τελετή των εγκαινίων ο Γενικός Επιθεωρητής ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Υποναύαρχος ΛΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Γεώργιος όπου και έκοψε την κορδέλα του νέου κτιρίου. Την ίδια ημέρα έγινε και η κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ. 


Το παρών έδωσε και ο ΠΣΥΜΕΛΣ  μετά απο πρόσκληση που έλαβε απο τον Δ/ντη της Υπ. Μουσικής όπου και παραβρέθηκε η Πρόεδρος Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Βερροπούλου Αιμιλία . 


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

VIDEO 1

VIDEO 2 No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.