Κρίσεις ΕΔ: Ξεκινούν την Τρίτη 08/03 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.3.22

Κρίσεις ΕΔ: Ξεκινούν την Τρίτη 08/03


 Οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 08-03-2022. Οι γνώστες του αντικειμένου γνωρίζουν ότι οι κρίσεις είναι μία επίπονη διαδικασία που διαρκεί αρκετές εβδομάδες. Η πρώτη φάση θα περιλαμβάνει την κρίση των αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων.

Θα περιλάβει και ορισμένους «υπό», αφού όσοι αποστρατευτούν, θα αντικατασταθούν από τους αμέσως κατώτερους. Οι αρχηγοί ξέρουν τι θέλουν και τι όχι καλύτερα από τον καθένα, και έχουν κάνει τα κουμάντα τους. Το τι συμβαίνει στο Πεντάγωνο μπορεί εύκολα να το φανταστεί κανείς.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά», ενώ κάποιοι απευθύνονται και σε υψηλόβαθμους κυβερνητικούς παράγοντες είτε για προαγωγή είτε για παραμονή. Ονόματα αυτών που φέρονται να οδεύουν προς αποστρατεία κινούνται αριστερά και δεξιά, και όποιος αποπειραθεί να τα δημοσιεύσει, πιθανότατα να πέσει σε «λούμπα», αφού οι μόνοι που γνωρίζουν σίγουρα είναι το Μαξίμου, ο Στρατηγός Φλώρος και οι Αρχηγοί των επιτελείων.

Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά ή σχεδόν κουτσομπολιά, αν και για κάποιους υπάρχουν ενδείξεις που φωνάζουν από πολύ μακριά.

ΠΗΓΗ: ΒΡΑΔΥΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 05/03/2022 - Κ.Δ.Μ.-[Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.