Αλιευτικοί έλεγχοι στο Αλιβέρι Ευβοίας και στη Χαλκίδα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.3.22

Αλιευτικοί έλεγχοι στο Αλιβέρι Ευβοίας και στη Χαλκίδα


 Σε έλεγχο που διενεργήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, στα πλαίσια διενέργειας ελέγχων, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αλιβερίου, στη θαλάσσια περιοχή Κοκκίνα Αλμυροποτάμου, εντοπίστηκε ημεδαπός αλιέας να έχει διενεργήσει παράνομη υποβρύχια αλιεία οστράκων του είδους “ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ”, από την ακτή, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε σάκο βάρους περίπου δεκαπέντε (15) κιλών.
Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Αλιβερίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε και καταστράφηκε κατά τα προβλεπόμενα, η ανωτέρω ποσότητα οστράκων.

*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε πρωινές ώρες σήμερα, στα πλαίσια διενέργειας ελέγχων, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, στην παραλία πλησίον Αρχαίου λιμένα Ανθήδωνος Β. Ευβοϊκού κόλπου, εντοπίστηκε 51χρονος ημεδαπός να έχει αλιεύσει εκατόν είκοσι (120) άτομα αχινών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα αχινών και επαναποντίστηκε στη θάλασσα, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.