Μεγάλη πτώση στην τιμή του πετρελαίου – Κάτω από τα 100 δολάρια το αργό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.3.22

Μεγάλη πτώση στην τιμή του πετρελαίου – Κάτω από τα 100 δολάρια το αργό


 Συνεχίζονται την Τρίτη (15/3) οι απώλειες στις τιμές του αργού πετρελαίου, στα χρηματιστήρια της Ασίας.

Νωρίτερα τη Δευτέρα στη Wall Street, οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου σημείωσαν νέα πτώση, στον απόηχο αναφορών ότι η Ουάσινγκτον εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί στη Βενεζουέλα για να ενισχύσει τις παγκόσμιες προμήθειες εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία. Κάτι τέτοιο διέψευσε νωρίτερα η Τζεν Ψάκι, ωστόσο το κλίμα άλλαξε πάλι μετά τη νέα δήλωση Ζελένσκι ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία πάνε καλά.

Συγκεκριμένα, με το άνοιγμα στις αγορές της Ασίας:

  • Το πετρέλαιο τύπου Βrent παράδοσης Μαΐου, που αποτελεί και παγκόσμιο σημείο αναφοράς, καταγράφει πτώση στο -4,21% στα 102,40 δολάρια το βαρέλι.
  • Η τιμή το συμβολαίου του αμερικάνικου αργού τύπου West Texas Intermediate (WTI) παράδοσης Απριλίου χάνει -4,08% στα 98,60 δολάρια το βαρέλι.


Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.