Αποτελέσματα Υγειονομικών Εξετάσεων – ΑΝΥΕ & Πρόγραμμα Αθλητικών Δοκιμασιών υποψηφίων του διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2021 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.3.22

Αποτελέσματα Υγειονομικών Εξετάσεων – ΑΝΥΕ & Πρόγραμμα Αθλητικών Δοκιμασιών υποψηφίων του διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2021


 .Σε συνέχεια ανακοίνωσής μας από 04-03-2022, γνωστοποιείται ότι, τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού έτους 2021, που υπεβλήθησαν σε Υγειονομικές εξετάσεις και παραπέμφθηκαν στην Ανωτάτη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (Α.Ν.Υ.Ε.), αναρτήθηκαν την 08-03-2022, ημέρα Τρίτη, στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.


2. Οι υποψήφιοι/ες που κρίθηκαν ως υγειονομικώς Κατάλληλοι/ες, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία των Αθλητικών Δοκιμασιών, ως ακολούθως:

ΗμερομηνίαΗμέραΏραΤόπος ΠαρουσίασηςΕπώνυμο υποψηφίων
10-03-2022Πέμπτη07:30 π.μ.Δημοτικό Ανοιχτό Στάδιο
Σιταποθηκών
(Γαληνού 2 και Δραγατσανίου,
Κερατσίνι)
από ΑΛΑΧΟΥΖΟΥ
Αικατερίνη έως και ΧΑΣΙΑΚΗ
Ευαγγελία
(γυναίκες υποψήφιες)
10-03-2022Πέμπτη07:30 π.μ.Δημοτικό Ανοιχτό Στάδιο
Σιταποθηκών
(Γαληνού 2 και Δραγατσανίου,
Κερατσίνι)
από ΑΓΓΕΛΗΣ
Μιχαήλ έως και ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Κωνσταντίνος
(άνδρες υποψήφιοι)
11-03-2022Παρασκευή07:30 π.μ.Δημοτικό Ανοιχτό Στάδιο
Σιταποθηκών
(Γαληνού 2 και Δραγατσανίου,
Κερατσίνι)
ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ
Κωνσταντίνος έως και ΧΩΡΑΦΙΟΣ Νικόλαος
(άνδρες υποψήφιοι)
16-03-2022Τετάρτη07:30 π.μ.Δημοτικό Ανοιχτό Στάδιο Σιταποθηκών
(Γαληνού 2 και Δραγατσανίου,
Κερατσίνι)
*

 ημέρα χρονοδιαγράμματος Αθλητικών Δοκιμασιών, για τυχόν περιπτώσεις επαναπρογραμματισμού υποψηφίων (π.χ. λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, κ.λπ.).

3. Οι υποψήφιοι/ες να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Ταυτότητάς τους, αθλητική περιβολή (αθλητικά ρούχα και παπούτσια), τα απαραίτητα είδη για το αγώνισμα της κολύμβησης (μαγιό, σκούφο, σαγιονάρες και πετσέτα) και να τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία έναντι του COVID-19 {Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού τους ή Πιστοποιητικό νόσησής τους ή Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για COVID-19 [PCR (τελευταίων 72 ωρών) ή Rapid test (τελευταίων 48 ωρών)], σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις}.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.