Καβάλα : Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Ν. 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'' - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.3.22

Καβάλα : Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Ν. 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''Στη σύλληψη ενός 29χρονου ημεδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Καβάλας για παράβαση του ν. 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο ανωτέρω ημεδαπός ακινητοποιήθηκε από τα στελέχη του προαναφερόμενου γραφείου, έξωθεν της οικίας του στην Καβάλα και παρέδωσε οικειοθελώς ποσότητα ινδικής κάνναβης 4,9 γραμμαρίων, σε νάιλον συσκευασία. Ειδικότερα, έπειτα από νομότυπη κατ΄ oίκον έρευνα που διενεργήθηκε ο 29χρονος παρέδωσε τα κάτωθι:

- ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε νάιλον συσκευασία βάρους 151,3γρ.

- ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε χάρτινη συσκευασία βάρους 8,1γρ.

- μία (01) λειτουργική ζυγαριά ασημί χρώματος και

- έναν (01) μεταλλικό τρίφτη ινδικής κάνναβης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, η ζυγαριά ακριβείας καθώς και ο μεταλλικός τρίφτης, ενώ στις προλεχθείσες έρευνες συνέδραμε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ''ΔΙΑΣ''. 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.