Άψυχο σώμα 45χρονης στο λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

5.3.22

Άψυχο σώμα 45χρονης στο λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου


 Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας, να πλέει στο νερό, στο λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου στο ύψος του φρουρίου Κούλε, εντόπισαν πολίτες το πρωί του Σαββάτου και ειδοποίησαν τις αρχές. Η ανακάλυψη του άψυχου σώματος από τους διερχόμενους πολίτες σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί του Σαββάτου και άμεσα στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Ηρακλείου, πρόκειται για 45χρονη Ελληνίδα από περιοχή του Ηρακλείου, την οποία αναζητούσε από χθες το βράδυ η οικογένεια της. Ο γιος της 45χρονης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για την εξέλιξη της υγείας της μητέρας του καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας. Το πτώμα της μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση στο ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να διερευνηθούν τα αιτία θανάτου της.

Πηγή φωτό: cretalive

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.