Δωδεκάνησα: Σήμερα Κυριακή οι εκδηλώσεις για την 74η επέτειο της Ενσωμάτωσης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.3.22

Δωδεκάνησα: Σήμερα Κυριακή οι εκδηλώσεις για την 74η επέτειο της Ενσωμάτωσης


 Γιορτάζεται σήμερα, Κυριακή, σε ολόκληρη τη Δωδ/σο η 74η επέτειος της Ενσωμάτωσης με την Ελλάδα. Η επέτειος γιορτάζεται κανονικά στις 7 Μαρτίου, ωστόσο οι εκδηλώσεις μετατέθηκαν φέτος για τις 13, καθώς συνέπιπτε με την Καθαρή Δευτέρα.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην πόλη της Ρόδου οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν αύριο στις 8 το πρωί με την επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Βωμό της Πατρίδας και θα συνεχιστούν στις 10:30 με την Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού. Ο πανηγυρικός της ημέρας θα εκφωνηθεί από την φιλόλογο του Γενικού Λυκείου Αφάντου Διδάκτορα Στέλλα Βουτσά και θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Βωμό της Πατρίδας.


Στις 11.30 οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με την παρέλαση, στην οποία συμμετέχουν σύλλογοι, οργανώσεις, σωματεία, πρόσκοποι, μαθητές από όλα τα σχολεία της πόλης, σπουδαστές, έφεδροι αξιωματικοί και καταδρομείς, τμήματα της 95 ΑΔΤΕ και της Ελληνικής Αστυνομίας.


Ο εορτασμός ολοκληρώνεται στις 6μ.μ. με την υποστολή της Σημαίας στο βωμό της Πατρίδας.


Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.