Αλιευτικός έλεγχος στη Χαλκίδα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

20.3.22

Αλιευτικός έλεγχος στη Χαλκίδα


 Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, απογευματινές ώρες χθες, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ'' Ν. Ευβοϊκού Κόλπου, περιοχή υγειονομικά μη επιτρεπόμενη για διενέργεια οστρακαλιείας, εντοπίστηκε ένας 25χρονος ημεδαπός να έχει αλιεύσει με τη χρήση αυτόνομης καταδυτικής συσκευής, εικοσιοκτώ κιλά (28kg) όστρακα του είδους ''ΚΥΔΩΝΙ''.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκαν μια (01) μπουκάλα αυτόνομης κατάδυσης, ένας (01) ρυθμιστής πλευστότητας, ένα (01) μεταλλικό χεράκι, καθώς και η ανωτέρω ποσότητα αλιευμάτων, η οποία καταστράφηκε κατά τα προβλεπόμενα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.