Ναυάγιο στα ανοιχτά της Λέσβου - Έξι νεκροί - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.3.22

Ναυάγιο στα ανοιχτά της Λέσβου - Έξι νεκροί
 Έξι νεκροί μετανάστες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ναυαγίου στα ανοιχτά της Λέσβου. 

Τέσσερις σοροί εντοπίστηκαν στη θάλασσα, ενώ άλλοι δύο βρέθηκαν στην παραλία, στην περιοχή ΔΕΗ στην Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος. Πρόκειται για τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες αφρικανικής καταγωγής.

Το ναυάγιο έγινε αντιληπτό με το πρώτο φως, το πρωί, από περαστικούς οι οποίοι είδαν τα πτώματα που ξέβρασε η θάλασσα.

Σε ανακοίνωσή του, το Λιμενικό αναφέρει ότι οι νεκροί μετανάστες δεν φορούσαν σωσίβια και έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης για νεκροψία - νεκροτομή. Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού από ξηρά και θάλασσα προκειμένου να εντοπιστούν επιζώντες ή άλλοι νεκροί, αλλά και το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι μετανάστες. Επιχειρούν τρία πλοία και ένα ελικόπτερο. 

Πηγή: stonisi.gr 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.