Εθιμοτυπική συνάντηση δημάρχου Καλαμάτας με τον νέο Λιμενάρχη Πλοίαρχο Λ.Σ. Νικόλαο Κωνσταντέλλη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.3.22

Εθιμοτυπική συνάντηση δημάρχου Καλαμάτας με τον νέο Λιμενάρχη Πλοίαρχο Λ.Σ. Νικόλαο Κωνσταντέλλη


 Εθιμοτυπική συνάντηση είχε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος με τον νέο λιμενάρχη - πλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Νικόλαο Κωνσταντέλλη στο γραφείο του, στο Λιμεναρχείο της πόλης.


Ο δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Κωνσταντέλλη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ευχόμενος κάθε επιτυχία στις δραστηριότητές του.


Στη συνέχεια, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλη Αντωνόπουλου και του υπολιμενάρχη - υποπλοιάρχου Λ.Σ. Σωτηρίου Τσούλου, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συμφώνησαν να διατηρούν στενή συνεργασία σε όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.