Απίστευτο: Έκλεψαν βενζίνη από ρεζερβουάρ βαρκών στην Αμφιλοχία - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.3.22

Απίστευτο: Έκλεψαν βενζίνη από ρεζερβουάρ βαρκών στην Αμφιλοχία


 Δίχως τέλος είναι στην Αμφιλοχία τα περιστατικά κλοπών βενζίνης από ρεζερβουάρ βαρκών στη μαρίνα (αλιευτικό καταφύγιο) με αρκετούς ιδιοκτήτες να έχουν ήδη ενημερώσει για τα συμβάντα το Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες , άγνωστοι έχουν κυριολεκτικά ρημάξει τα ρεζερβουάρ στις βάρκες που είναι δεμένες στη μαρίνα Αμφιλοχίας. Σχετικές καταγγελίες έχουν γίνει και για βάρκες στην ευρύτερη περιοχή, όπως για παράδειγμα στο Σπάρτο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο μήνα από το αλιευτικό καταφύγιο στην Αμφιλοχία έχει κλαπεί και μία βάρκα.


Όπως τονίζουν ιδιοκτήτες που επικοινώνησαν με το karvasaras.gr πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη φύλαξη του χώρου, ώστε να σταματήσουν να σημειώνονται ανάλογα περιστατικά.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.