Συνέδριο ΠΕΑΛΣ στις 26-27 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.10.22

Συνέδριο ΠΕΑΛΣ στις 26-27 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης


 ΠΕΑΛΣ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΑΛΣ ΣΤΙΣ 26-27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Σας ενημερώνουμε ότι, με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ, την 26 και 27 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο τακτικό συνέδριο της  στο Ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS RESORΤ στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Η μετακίνηση, διαμονή και παράθεση γευμάτων/δείπνου σε παραδοσιακούς χώρους εστίασης του Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθούν με μέριμνα της ΠΕΑΛΣ. 

Λόγω του περιορισμένου απαιτούμενου χρόνου για την διευθέτηση των λεπτομερειών μετακίνησης ακτοπλοϊκώς, παρακαλούμε τα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Συνέδριο, να το δηλώσουν έως την Τρίτη 01-11-2022 στο email pealsgr@gmail.com με την ένδειξη ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΑΛΣ ή στο 2131371305.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τις ακριβείς λεπτομέρειες μετακίνησης και προγράμματος του Συνεδρίου.

Για το Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας

Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ       Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.