Το μήνυμα του Στρατηγού Φλώρου για την απελευθέρωση της Θεσσαλονικής - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.10.22

Το μήνυμα του Στρατηγού Φλώρου για την απελευθέρωση της Θεσσαλονικής


 Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 έδωσε συγχαρητήρια «στην Διμοιρία Επιδείξεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και τις Στρατιωτικές Μουσικές των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων για την εντυπωσιακή παρουσία τους στην Πλατεία Αριστοτέλους».


«Επέτειος απελευθέρωσης» της Θεσσαλονίκης, αναφέρει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, «ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης».


«Διπλή γιορτή» για την πόλη «που σήμερα έχει την Τιμητική της, με Έπαρση Σημαίας στον Λευκό Πύργο και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Πολιούχου της Αγίου Δημητρίου», συμπληρώνει.


Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπογραμμίζει: «Ευχαριστώ το Γ’ Σώμα Στρατού για την παράθεση του επισήμου γεύματος στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας».

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.