Φύλακας ‘Άγγελος οι Λιμενικοί του Κιάτου μιας 27χρονης γυναίκας που κινδύνευε η ζωή της - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.10.22

Φύλακας ‘Άγγελος οι Λιμενικοί του Κιάτου μιας 27χρονης γυναίκας που κινδύνευε η ζωή της


 Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό Tμήμα Κιάτου το Σάββατο το απόγευμα 22 Οκτωβρίου όταν ενημερώθηκαν για μια γυναίκα η οποία είχε απομακρυνθεί κολυμπώντας από την ακτή στην Παραλία Κάτω Διμηνιού με κίνδυνο της ζωή της.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και με τον συντονισμό του Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Κιάτου κ. Παρασκευά Κορωναίου ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης και Λιμενικοί μετέβησαν στην περιοχή όπου προσέγγισαν από την ξηρά το σημείο στην θαλάσσια περιοχή του Κάτω Διμηνιού του Δ. Σικυωνίων και  Έδωσαν εντολή σε ερασιτέχνη ψαρά ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή με το ιδιωτικό σκάφος ¨δελφίνι¨ για άμεση συνδρομή στο περιστατικό και την διάσωση της γυναίκας.

Ο κυβερνήτης του σκάφους την εντόπισε, περισυνέλλεξε την γυναίκα και την μετέφερε με ασφάλεια στην ακτή.

Ο διασωθείσα γυναίκα είναι 27 ετών κάτοικο της περιοχής ήταν καλά στην υγεία της, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας Ομάδας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, γι αυτό και μετά την παροχή Πρώτων Βοηθειών μεταφέρθηκε για προληπτικό έλεγχο στο Κέντρο Υγείας Κιάτου όπου μετά από ιατρική γνωμάτευση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική των Αθηνών .

Προανάκριση διενεργεί το Λ.Τ. Σικυωνίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.