Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.10.22

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο


 Στη σύλληψη ενός 26χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου, για παράβαση του Ν. 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και του Ν. 2960/2001 ''Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας''.


Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω κατά την αποβίβαση από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον οικείο λιμένα και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκε να κατέχει εντός αποσκευής, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε κάλτσα, τρεις (03) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 6,4 γραμμαρίων.


Επιπρόσθετα, εντός της αποσκευής βρέθηκαν ένας πλαστικός θρυμματιστής με υπολείμματα κάνναβης, μία πλαστική συσκευή καπνίσματος κάνναβης καθώς και είκοσι πέντε (25) συσκευασίες καπνού, των 50 γραμμαρίων έκαστη, στερούμενες στο σύνολό τους τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ως άνω ανευρεθέντα, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων πέντε ευρώ και ογδόντα έξι λεπτών (305,86€).

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.