Τουρκία: Το λιμενικό εξοπλίζεται με drone Bayraktar - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.10.22

Τουρκία: Το λιμενικό εξοπλίζεται με drone Bayraktar


 Με τα προηγμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar ΤΒ2 εξοπλίζεται το τουρκικό λιμενικό, προκειμένου να καταγράφει/κατασκοπεύει τις ελληνικές λιμενικές αρχές στις επιχειρήσεις στο Αιγαίο με τους πρόσφυγες και μετανάστες.

 

Ο Ισμαήλ Ντεμίρ, πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας, δήλωσε σχετικά ότι: «Συνεχίζουμε να εξοπλίζουμε τις δυνάμεις ασφαλείας μας με εθνικά συστήματα. Παραδώσαμε 6 UAVs Bayraktar TB2 με 6 εγχώριες κάμερες CATS στη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος. Τα TB2 μπήκαν στο απόθεμα της Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος για πρώτη φορά. Έτσι, οι θηριωδίες που διαπράττει η Ελλάδα κατά των μεταναστών στο Αιγαίο θα καταγράφονται από τα UCAV Bayraktar».


Τα τουρκικά ΜΜΕ αντίστοιχα αναφέρουν ότι η Τουρκία, η οποία παρακολουθεί τη συγκέντρωση όπλων της Ελλάδας σε νησιά του Αιγαίου και τη σκληρή πολιτική της έναντι των μεταναστών, θα αυξήσει την αποτελεσματικότητά της στην περιοχή με τα συγκεκριμένα drones.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.