Προκαλούν παντού οι Τούρκοι: Έκοψαν τον ελληνικό εθνικό ύμνο στην απονομή του παγκόσμιου πρωταθλητή Χαραλαμπόπουλου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.10.22

Προκαλούν παντού οι Τούρκοι: Έκοψαν τον ελληνικό εθνικό ύμνο στην απονομή του παγκόσμιου πρωταθλητή Χαραλαμπόπουλου


 Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο κορυφαίος της χειροπάλης και δείχνει την απρέπεια στην Αττάλεια

Τελικά η προπαγάνδα του Ερντογάν έχει πιάσει... τόπο σε κάποιους στην Τουρκία. Πώς να εξηγηθεί αλλιώς η νέα πρόκληση και η απρέπεια προς τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητής της χειροπάλης, Γιώργο Χαραλαμπόπουλο. Ο γίγαντας από την Ελλάδα κέρδισε στον τελικό έναν Τούρκο, του οποίου οι ομοεθνείς αποφάσισαν να κόψουν τον εθνικό μας ύμνο στην μέσα, κάνοντας μια μεγάλη απρέπεια.


Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε για τρίτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στη χειροπάλη και μάλιστα μέσα στην Αττάλεια της Τουρκίας, επικρατώντας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροπάλης Τούρκου Μουσαφά Αλτούντας στην κατηγορία +100 κιλά.


Ο φιναλίστ Μουσταφά Αλτούντας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στην χώρα του, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε και πάλι Τούρκος.


Ωστόσο, ο Έλληνας κατάφερε και νίκησε, αλλά οι Τούρκοι δεν τήρησαν το ευ αγωνίζεσθαι.


Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.