Επιβλητική στρατιωτική παρέλαση – Μήνυμα ισχύος και αποτροπής από τις Ένοπλες Δυνάμεις (video) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

29.10.22

Επιβλητική στρατιωτική παρέλαση – Μήνυμα ισχύος και αποτροπής από τις Ένοπλες Δυνάμεις (video)

 

Μήνυμα ισχύος και αποτροπής έστειλε προς πάσα κατεύθυνση η επιβλητική στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Τα νέα υπερσύγχρονα όπλα της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού, τα μαχητικά Rafale και τα τεθωρακισμένα Marder, έκλεψαν την παράσταση, ενώ συγκίνησε ο επισμηναγός του F-16 που διάλεξε τις «Θερμοπύλες» του Καβάφη για να διατρανώσει το υψηλό φρόνημα και την αποφασιστικότητα των ενόπλων δυνάμεων.

Συγκίνησε ο Γιακουμής Χριστόδουλος, πιλότος της ομάδας ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας με το μήνυμά του, εν πτήσει, κατά την εντυπωσιακή στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της 28ης Οκτωβρίου.

«Είμαστε και θα παραμείνουμε έτοιμοι να πράξουμε τα ίδια με την γενιά του 1940. Τιμή σε εκείνους όπου στη ζωή των όρισαν και φυλλάτουν Θερμοπύλες. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα, Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη» είπε στο μήνυμά του ο επισμηναγός Γιακουμής.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.