Κέα: Εντυπωσιακό βίντεο από ανέλκυση ναυαγίου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.10.22

Κέα: Εντυπωσιακό βίντεο από ανέλκυση ναυαγίου


 Εικόνες που εντυπωσιάζουν κυκλοφορούν από την Κέα. Ειδικά συνεργεία ανέσυραν από τον βυθό τουρκικό πλοίο που ναυάγησε στο νησί τον Μάρτιο του 2020.


Ο γιγάντιος μεταλλικός όγκος ήρθε ξανά στο φως, δυόμισι χρόνια μετά το ναυάγιο. Στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση ανέλκυσης που έφτασε στο τέλος της σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.


Αυτή η επιτυχής ̟πρώτη προσπάθεια, σύμφωνα με το Cyclades24.gr, σηματοδοτεί και την ̟προοπτική της επιτυχούς ανέλκυσης, διάλυσης και απομάκρυνσης του ναυαγίου, εντός του χρονοδιαγράμματος.


Ύστερα από τον τεμαχισμό του ̟πρώτου όγκου βάρους αρκετών τόνων, ανελκύσθηκε και τοποθετήθηκε σε πλωτό γερανό που έχει εγκατασταθεί στο σημείο του ναυαγίου.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.