Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης 75 μεταναστών νότια της Πελοποννήσου-Όλοι καλά στην υγεία τους - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.10.22

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης 75 μεταναστών νότια της Πελοποννήσου-Όλοι καλά στην υγεία τουςΣυναγερμός σήμανε στις 11 το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, καθώς ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαιναν μετανάστες εξέπεμψε σήμα κινδύνου μέσω του 112, ενώ έπλεε 3 ναυτικά μίλια νότια του ακρωτηρίου Μαλέα στην Πελοπόννησο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν όλες οι αρμόδιες αρχές και επί τόπου έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού, αλλά και ένα ιδιωτικό σκάφος το οποίο ρυμούλκησε το ιστιοφόρο με τους 75 μετανάστες ως το λιμάνι της Νεάπολης Βοιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι μετανάστες (69 άνδρες και έξι γυναίκες) είναι καλά στην υγεία τους, με την περιπέτειά τους να έχει ευτυχώς αίσιο τέλος.

Εξάλλου δεν είναι πολύ μακρινές οι δραματικές εικόνες από τα δύο πολύνεκρα ναυάγια που είχαν σημειωθεί στα Κύθηρα και τη Λέσβο.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.