Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στο λιμάνι οδηγός νταλίκας που μετέφερε παράνομα μετανάστες - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.10.22

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στο λιμάνι οδηγός νταλίκας που μετέφερε παράνομα μετανάστες


Στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών, καθώς και του 53χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκαν να επιχειρούν να εξέλθουν από τον λιμένα Θεσσαλονίκης, ενώ αναγνώρισαν και υπέδειξαν τον ανωτέρω 53χρονο οδηγό Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, ως το άτομο που τους μετέφερε στην ελληνική επικράτεια.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω Φ/Γ όχημα – επικαθήμενο, ένα κλειδί μετά τηλεχειρισμού, τρεις πινακίδες, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο επιπλέον κάρτες sim, το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα πέντε ευρώ (155,00€ ) και των εξακοσίων πέντε (605) τουρκικών λιρών.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.