Ομάδα επίλεκτων Λιμενικού με ομάδα επίλεκτων Αστυνομίας νικητής ο φιλανθρωπικός σκοπός(βίντεο φωτό) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.10.22

Ομάδα επίλεκτων Λιμενικού με ομάδα επίλεκτων Αστυνομίας νικητής ο φιλανθρωπικός σκοπός(βίντεο φωτό)


 Την Κυριακή το πρωί το δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης 23/10 και 10:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στο Λιμενικό και την αστυνομία.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας είχε σκοπό να μαζέψει τρόφιμα μακράς διάρκειας ώστε να δοθούν στον Κρητικό ταβέρνα στο Κερατσίνι που σιτίζει χιλιάδες ανθρώπους.

Τα κατάφεραν για άλλη μία φορά αφού ο σκοπός τους είναι να βοηθάνε το συνάνθρωπο μέσα από ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Νικητής βγήκε ο φιλανθρωπικός σκοπός

Από τη Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Νοτιανατολικης Αττικής παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος Βρέντας Ηλίας και ο Γενικός Γραμματέας Κορομηλάς Νίκος

Από την Ενωση Προσωπικου Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιώς και Νήσων ο Αντιπρόσωπος Κρομμύδας Αντώνης και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Λιμενικών Βάμβουκας Λευτέρης

Τον αγώνα το διαιτήτευσε ο Ζάχαρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

         

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.