Κ. Κατσαφάδος: Δίπλα στους Λιμενικούς της Σάμου (ΦΩΤΟ) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.10.22

Κ. Κατσαφάδος: Δίπλα στους Λιμενικούς της Σάμου (ΦΩΤΟ)


 Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε  ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος βρέθηκε στο Λιμεναρχείο Σάμου, όπου συναντήθηκε  με τον Α’ Υπαρχηγό Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχο Ιωάννη Αργυράκη και τον Λιμενάρχη Σάμου, Αντιπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος Δημήτριο Τσινιά

Ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος χαρακτήρισε «ήρωες» τους λιμενικούς και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες για το έργο σας. Για το γεγονός ότι νυχθημερόν προστατεύετε τα σύνορα της Ευρώπης, τα σύνορα της Ελλάδας, θυσιάζοντας τον προσωπικό σας χρόνο και πολλά κομμάτια από την προσωπική σας ζωή για το καλό της πατρίδας».

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.