Πάτμος: Νεκρός ο κυβερνήτης μετά από τη βύθιση ρυμουλκού στο λιμάνι (video) - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.10.22

Πάτμος: Νεκρός ο κυβερνήτης μετά από τη βύθιση ρυμουλκού στο λιμάνι (video)

Νεκρός βρέθηκε εντέλει ο 48χρονος κυβερνήτης ρυμουλκού, το οποίο βυθίστηκε κατά τη διαδικασία συνδρομής απόπλου κρουαζιερόπλοιου, στο λιμάνι της Πάτμου. Νωρίτερα βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όπως έγινε εξαρχής γνωστό, στο ρυμουλκό σκάφος επέβαιναν δύο άτομα.

Στο σημείο γίνονταν έρευνες από πλωτό του λιμενικού, ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτες δύτες.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, o Θεολόγος Γιάνναρος, ένας εκ των παρευρισκομένων, δύτης και συμμετέχων στην επιχείρηση ανάσυρσης της σωρού, περιέγραψε όσα βίωσε, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων για το συμβάν: «Το καράβι παρέσυρε το ρυμουλκό και το βύθισε. Αυτό έγινε στο κέντρο του λιμανιού (…)».

Την προανάκριση της υπόθεσης για τα αίτια της βύθισης του ρυμουλκού έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Πάτμου όπου αναμένεται να λάβει και τις σχετικές καταθέσεις.

Πηγές: ΕΡΤ / ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.