Αντικείμενο μπλέχτηκε στην προπέλα του Flying Cat 6 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.10.22

Αντικείμενο μπλέχτηκε στην προπέλα του Flying Cat 6


 Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Καταμαράν ''FLYING CAT-6'' Ν.Π. 11345, για εμπλοκή αντικειμένου στον δεξιό υδροπροωθητήρα, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του για Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες και Πόρτο Χέλι.


Το πλοίο επέστρεψε στον λιμένα Πειραιά με ασφάλεια, όπου αποβίβασε τους 61 επιβάτες του.


Από το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''FLYING CAT- 6'', μέχρι διαπίστωσης και αποκατάστασης της βλάβης καθώς και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες του προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.