Έρχονται ταχέα σκάφη Viking Norsafe S-1200 Armored για τις Ειδικές Δυνάμεις - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.10.22

Έρχονται ταχέα σκάφη Viking Norsafe S-1200 Armored για τις Ειδικές Δυνάμεις


 Υπογράφηκε η 1η εκτελεστική σύμβαση της συμφωνίας-πλαίσιο που αφορά στην «Προμήθεια και αρχική υποστήριξη επτά ταχυπλόων σκαφών Μεταφοράς Προσωπικού», μεταξύ της ΓΔΑΕΕ και της εταιρείας «VIKING NORSAFE LIFE-SAVING EQUIPMENT HELLAS S.M S.A.».


Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη εκτελεστική σύμβαση είναι συνολικής συμβατικής αξίας 2.731.339,52 ευρώ. Η διάρκεια της εκτελεστικής σύμβασης ορίζεται σε 12 μήνες, αρχίζει από την υπογραφή της και τόπος παράδοσης των ταχύπλοων σκαφών θα είναι το Κέντρο Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στη Νέα Πέραμο Αττικής.


Το υπό προμήθεια ταχύπλοο σκάφος(με το σύνολο του εξοπλισμού του) είναι το «Viking Norsafe S-1200 Armored»-«MUNIN S-1200» της εν λόγω εταιρείας.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.