Μεσσηνία: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στην Ανάληψη - Ανήκει σε Γάλλο που χάθηκε τον Απρίλιο στα Κύθηρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.10.22

Μεσσηνία: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στην Ανάληψη - Ανήκει σε Γάλλο που χάθηκε τον Απρίλιο στα Κύθηρα


 Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι ταυτοποιήθηκε η σορός άνδρα που εντοπίστηκε στις 22 Ιουλίου στην παραλία της Ανάληψης. Σημειώνεται ότι η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ όπως τονίζεται στην ανακοίνωση ανήκει σε Γάλλο υπήκοο που είχε εξαφανιστεί μαζί με μια γυναίκα τον περασμένο Απρίλιο στην περιοχή των Κυθήρων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν ενεργειών Υπηρεσίας μας, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού αγνώστων στοιχείων, που είχε εντοπισθεί την 22-07-2022 στην παραλία Ανάληψης Δήμου Μεσσήνης και η οποία ανήκει σε αλλοδαπό υπήκοο.


ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ»

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.