Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.10.22

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κάλυμνο


 Στη σύλληψη ενός 38χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες την 22-10-2022, στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου, για παράβαση του Ν. 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών).


Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Πόθιας ν. Καλύμνου και κατόπιν νομότυπης έρευνας μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου προερχόμενο από τον λιμένα Ρόδου, εντοπίστηκε ο ανωτέρω, να κατέχει τρία τμήματα δισκίου ναρκωτικού φαρμάκου, χωρίς να κατέχει συνταγογράφηση και ένα πλαστικό κυτίο το οποίο περιείχε ναρκωτική ουσία ηρωίνης σε δύο βραχάκια, συνολικού καθαρού βάρους εξήντα οκτώ εκατοστών του γραμμαρίου (0,68 gr).


Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες θα αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Ρόδου προς περαιτέρω χημική ανάλυση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.