Θεσσαλονίκη: Κάηκε το καραβάκι «Κωνσταντής» που έκανε δρομολόγια στις ακτές του Θερμαϊκού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.10.22

Θεσσαλονίκη: Κάηκε το καραβάκι «Κωνσταντής» που έκανε δρομολόγια στις ακτές του Θερμαϊκού


 Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (25/10) το καραβάκι «Κωνσταντής» που εκτελούσε δρομολόγια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τις ακτές του Θερμαϊκού.


Η φωτιά στο καραβάκι εκδηλώθηκε ενώ βρισκόταν σε ναυπηγείο επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στην περιοχή του ΙΚΕΑ, στη Θεσσαλονίκη.


Νωρίτερα είχε εκδηλωθεί φωτιά σε επιβατηγό σκάφος, η οποία και επεκτάθηκε με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το πλοίο «Κωσταντής».


Το δεύτερο σκάφος που τυλίχτηκε στις φλόγες είναι επιβατικό και είχε φτάσει στο ναυπηγείο από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής για συντήρηση.


Ο «Κωσταντής» το μεγαλύτερο καράβι της γραμμής χωρητικότητας 187 θέσεων εκτελούσε δρομολόγια από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τον Λευκό Πύργο, την Περαία και τους Νέους Επιβάτες το καλοκαίρι.


Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με πέντε οχήματα ωστόσο οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι εκτεταμένες.


Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας και σε εταιρεία στη ΒΙΠΕ Σίνδου, στη δυτική Θεσσαλονίκη, προκαλώντας την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη σε εταιρεία με είδη συσκευασίας και εκτύπωσης.


Στην περιοχή επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα καθώς λόγω των υλικών που βρίσκονται εντός της αποθήκης χρειάζονται αρκετές ρίψεις νερού.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.