Επιχείρηση διάσωσης 42χρονου σε φορτηγό πλοίο νοτιοδυτικά της Κρήτης - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.10.22

Επιχείρηση διάσωσης 42χρονου σε φορτηγό πλοίο νοτιοδυτικά της Κρήτης


 Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο Λιμενικό. Φορτηγό πλοίο με σημαία Λουξεμβούργου, που έπλεε ανοιχτά της Κρήτης, εξέπεμψε σήμα SOS για τη μεταφορά 42χρονου μέλους του πληρώματος στο νοσοκομείο Χανίων.

Στο φορτηγό πλοίο που έπλεε ανοιχτά της Κρήτης επιβαίνουν 300 άτομα και άμεσα ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τη μεταφορά του 42χρονου.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το φορτηγό πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου ενώ έπλεε 75 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας, αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Μέσω του Alarm Phone έγινε γνωστό ότι υπήρξε κλήση από ένα μεγάλο σκάφος, το οποίο βρέθηκε σε κίνδυνο και μετέφερε εκατοντάδες άτομα. Όπως σημειώνεται «ο καιρός είναι πολύ επικίνδυνος στην περιοχή και οι επιβαίνοντες φοβούνται για τη ζωή τους. Ενημερώθηκαν οι αρχές – χωρίς καθυστερήσεις, ξεκινήστε αμέσως επιχείρηση διάσωσης».

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.