Επίσκεψη του 1ου δημοτικού σχολείου Γέρακα στις εγκαταστάσεις του Γραφείου Αθλητισμού στο Μαρούσι με το πρόγραμμα "Μαθαίνω να παίζω, μαθαίνω να ζω" - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

14.10.22

Επίσκεψη του 1ου δημοτικού σχολείου Γέρακα στις εγκαταστάσεις του Γραφείου Αθλητισμού στο Μαρούσι με το πρόγραμμα "Μαθαίνω να παίζω, μαθαίνω να ζω"


 Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της β΄ τάξης του 1ου δημοτικού σχολείου Γέρακα στις εγκαταστάσεις του Γραφείου Αθλητισμού στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.). Το εν λόγω πρόγραμμα έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές, να γνωρίσουν αθλήματα από διακεκριμένους αθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, να συνομιλήσουν με στελέχη του Λιμενικού Σώματος, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας και να περιεργαστούν υπηρεσιακά οχήματα των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σχετικές εικόνες

0102

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.