Αστυνομικοί εναντίον Λιμενικών για καλό σκοπό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.10.22

Αστυνομικοί εναντίον Λιμενικών για καλό σκοπό


 Για άλλη μία φορά οι Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής, Πειραιά & Νήσων και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.


Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/10/2022 και ώρα 10:00΄, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης «Γεώργιος Κοσικίδης».


Όσοι από τους συναδέλφους-μέλη επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθειά μας, μπορούν ενδεικτικά να προσφέρουν τα κάτωθι προϊόντα:


➔ Ντοματοπολτούς – πελτέ.


➔ Συμπυκνωμένους χυμούς ντομάτας, κέτσαπ και πουρέ.


➔ Κονσέρβες όλων των ειδών.


➔ Όσπρια.


➔ Γάλατα μακράς διαρκείας.


➔ Ρύζι.


➔ Ζυμαρικά.


➔ Συσκευασμένη ντομάτα.


➔ Ελαιόλαδο.


➔ Κατεψυγμένα λαχανικά.


➔ Σπορέλαιο.


➔ Πατάτες.


Αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια είναι ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ καθώς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Σωτήρης ΚΥΡΚΟΣ για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου, τους οποίους τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση.


Τα προσφερόμενα είδη θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, αλλά και στα Γραφεία των δυο Ενώσεων από την Παρασκευή 21/10/2022 έως και την Πέμπτη 27/10/2022.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε:


• Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής, Πειραιά & Νήσων, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-4133687, Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε-1, γραφείο 401 στον 4ο όροφο του Υπουργείου Ναυτιλίας «Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Α.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.)».


• Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-9620840, Βορείου Ηπείρου 50 Γλυφάδα, 1ος όροφος.


Οι Ενώσεις μας, με αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθηση, στηρίζουν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, προσπαθώντας για την βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.


Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

Πηγή