Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.10.22

Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα


 Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών ηλικίας 53, 50, 17 και 26 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο 26χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα έτερου προσώπου.


Στη συνέχεια, εντοπίστηκε ο 53χρονος, ο οποίος, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, αποβίβασε τον 26χρονο στον οικείο λιμένα, με σκοπό αυτός να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό και ο ίδιος να διευκολυνθεί από την 50χρονη και τον 17χρονο, για την απόπειρα παράνομης εξόδου του από τη χώρα.


Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, καθώς και το εν λόγω όχημα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.